Eerlijke prijzen
Super snelle levering & verzending
Toegevoegd aan winkelwagen!
Naar winkelwagen
Hoofdinhoud

Alle beoordelingen

Wij vragen elke klant na elke aankoop of na elke reparatie om een beoordeling van onze diensten. Enerzijds omdat we trots zijn op ons werk en anderzijds omdat het ons de kans biedt om ons werk verder te verbeteren. Hieronder zien jullie alle beoordelingen die we door de jaren heen hebben ontvangen. Meer weten over waar onze reviews vandaan komen?

Tevreden klanten

9,1
Gem. beoordeling
15.068
Reviews
10

R Weijts uit VUGHT

25-02-2024

Supper winkel - Veel te laat deze winkel ondekt.


Een nieuwe klant bij Lunenburg

10

Henrion verpoorten uit UDEN

24-02-2024

Fantastische service - Geweldig


Al 2 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

8

van Bergen uit Oss

24-02-2024

Bedrijf met goed en vriendelijk personeel en eigen servicedienst - Zeer tevreden met geboden diensten.


Al 5 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

van der Dussen uit Empel

24-02-2024

Goed - Goede service


Al meer dan 30 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

Mandy Kieboom uit 's-Hertogenbosch

24-02-2024

Fijne professionele zaak. - Ook in de winkel worden wij altijd correct geïnformeerd. Prettige zaak. Daarom komen wij ook bij jullie en tegenwoordig ook mijn schoonouders


Al 2 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

van der Star uit oss

24-02-2024

Topservice! - Zeer tevreden over monteur Maarten. Besloot aan het eind van zijn werkdag om toch nog dezelfde dag bij ons langs te komen. Deskundig, vriendelijk en toegankelijk persoon. Gaf duidelijke uitleg en eerlijk advies. Reparatie in dit geval niet verstandig dus we komen een nieuwe inbouwvaatwasser kopen.


Al 3 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

van Dinther uit HEESCH

23-02-2024

Goed assortiment en fijne service - Prima


Al 5 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

8

Roks uit Berlicum

23-02-2024

Klantvriendelijk bedrif met deskundige werknemers - Ik heb monteur Joost niet getroffen, maar mijn vrouw gaf aan dat hij vrij snel het probleem had verholpen en hij gaf, op een vriendelijke manier, enkele tips om de storing in de toekomst te voorkomen. Dit is wat volgens mij de klant wil, vandaar mijn 8. Er moet altijd ruimte zijn voor verbetering. Op een schaal van 10 is 8 een goede score.


Al meer dan 20 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

8

Timmers uit OSS

23-02-2024

Prima service! - Vlotte bediening en service, pro actief!


Al 2 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

Bram Heijnens uit BERLICUM

23-02-2024

Super snelle en goede service! - Na het melden van een storing is deze in een mum van tijd opgelost. In de ochtend de monteur, in de middag alles wat kapot was vervangen en alles is weer werkend.


Al 4 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

van Oost uit S-HERTOGENBOSCH

23-02-2024

Deskundig, snel en efficiënt - Top bedrijf met top service!


Al meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

van Zutphen uit Heeswijk

23-02-2024

Super bedrijf - Super bedrijf vriendelijk en kundig personeel en snelle service


Al meer dan 20 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

Boumans uit Heesch

23-02-2024

Positief - Coulant optreden


Een nieuwe klant bij Lunenburg

10

Martens uit Rosmalen

23-02-2024

Klantvriendelijk en behulpzaam, goede producten. - Je wordt altijd netjes en professioneel geholpen bij het kiezen van een product. De service is erg goed. Het product wordt ook netjes met zorg afgeleverd.


Al meer dan 30 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

8

Duivestein uit Rosmalen

23-02-2024

Prima bedrijf goede service prettige medewerkers - totaalcijfer een 8


Al meer dan 30 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

Storing melden

Benieuwd of onze technische dienst bij jou beschikbaar is? Vul je postcode in.

Producten vergelijken